rólunk

Papírmentes működés, 100% online kiszolgálás

A vírushelyzet nem csak nehézséget hozott, hanem egyben lehetőséget is teremtett a belső működésem újragondolására. Korábban el sem tudtam volna elképzelni, hogy személyes jelenlét nélkül is lehet tartani minőségi tanácsadást. Mára mégis eljutottam oda, hogy 100%-ban online is ki tudom szolgálni vevőimet, mindezt változatlan ügyfélélmény mellett.
A szerződéskötés és nyilatkozatok kezelése e-szerződés formájában, az anyagok leadása pedig dokumentumkezelő rendszeren keresztül történik. A számlázás is online.
A megbeszéléseket videochat alkalmazáson keresztül tartjuk, az időpontegyeztetés pedig nem több, mint 1 perc, hála az időpontfoglaló rendszernek.

Egységes minőség, automatizált működés

Kidolgozott folyamataim vannak, sablonokból dolgozom, ezáltal gyors kiszolgálást és állandó minőséget tudok biztosítani ügyfeleimnek.
Az értékesítési folyamatoknál például gyakorlatilag már csak azokat a lépéseket nem automatizáltam, melyet nem is lenne érdemes, hiszen egyértelműen ügyfélélmény csökkenéssel járnának. Itt egy jó érv egyben amellett, hogy miért nem fogják a gépek elvenni az emberek munkáját. 🙂

Emlékeztet a rendszer a határidőkről, automatikus leveleket küld ki, legenerálja a sablon dokumentumokat, és mindig jelzi a következő lépést. Ezt a működési rendet szolgáltatóként is abszolút ki tudod alakítani.

Adatalapú működés, objektív döntéshozatal​

Adatelemzőként diplomáztam, így talán nem lepődsz meg azon, hogy minden fontos üzleti tevékenységemet mérem. 🙂
Hosszú évekre visszamenőleg megvan pl. az ügyfelekre fordított munkaidő mennyiség, így könnyedén tudok megtérülést számolni, valamint folyamatosan frissülő adataim vannak a vevői élettartam értékről vagy például a legfontosabb konverziós arányokról.
A mérési adatoknak köszönhetően folyamatosan optimalizálni, javítani tudom a folyamataim, legyen szó az értékesítési sikerrátáról vagy éppen a marketing csatornák hatékonyságáról.

Persze régebben én sem így működtem...​

hanem sokkal inkább ilyen "rendszerekre" támaszkodtam.

#1

A legelső, vezetővé való kinevezésemet követően egy egyszerű jegyzetelős app-ban kezdtem el vezetni a csapatom feladatait. Talán ebből Te is láthatod, hogy volt mit javítani ezen.

#2

Elsőként egy digitális munkaszervező rendszert vezettem be a csapatomnál. Ez segített sztenderdizálni a folyamatainkat és megszülettek belőle a bázisadatok a folyamatok optimalizáláshoz.

#3

Erre tudtak aztán a későbbiek során idővel ráépülni az időspóroló automatizmusok és többi kiegészítő rendszer.

Célom a hazai kisvállalkozások versenyképességének és termelékenységének javítása

belső hatékonyságfejlesztéssel és a digitalizáció adta lehetőségek kiaknázásával!

Markó Tamás

Szakmai vezető, alapító
Magyarországon sajnos még mindig nagyon csekély a digitális munkaszervezést támogató szoftverek elterjedtsége a kis- és középvállalkozások körében, mely nemzetközi szinten komoly versenyhátrányt, hazánkon belül pedig termelékenységromlás kockázatát rejti magában. Ezt bizonyítják a nemrég publikált Digitmeter.hu kutatási eredményei is!
Személyes misszióm, hogy minél több hazai cégvezetőt segítségek a 21. század kritériumainak megfelelő, innovatív belső működési rend kialakításához. Ez a tágabb környezetre is hatással van, hiszen közvetett módon magasabb minőségű ügyfélkiszolgálást és egyben jobb munkakörülményeket is eredményez.
Bízom benne, hogy hamarosan te is megtapasztalhatod a digitális munkaszervezés előnyeit a gyakorlatban. Tedd meg ehhez az első lépést és lépj velünk kapcsolatba.
ClickUp partner logo
Monday partner logo
Asana partner logo

Pár izgalmas vendégszereplésem a témában.

Hallgasd meg most vagy mentsd le későbbre magadnak.

Ügyfeleink visszajelzése

a közös munka üzleti eredményességéről!

“Az elmúlt évben annyira megnövekedett a rendelések száma, hogy már lehetetlen volt átlátni a projektek állását és a saját teendőket. Amióta bevezettük a rendszert, újra átláthatóvá vált a belső működésünk! Nagyon leterheltek vagyunk, emiatt nehéz volt a fejlesztésre időt szánni. Örülünk, hogy végül megléptük, hiszen nagy terhet vesz le a rendszer a vállunkról, azzal, hogy mindenkinek értesítést küld a saját feladatáról és rálátást nyújt a többiek előrehaladására is.”

Görgényi Hajni
tulajdonos, NTDisplay

“A rendszer bevezetése óta egyértelműek a feladatkörök, a határidők és a prioritások, visszakövethető minden kommunikáció és látom, ki mennyire leterhelt. Nagyon hálás vagyok, hogy Tamás megtalált minket, a folyamataink leírása és tisztázása mellett nagyon hasznos, cégre és személyre szabott feladatkezelő programot kaptunk. “

Losonczi Éva
tulajdonos, ConceptFlow

“Sokkal átláthatóbbak a projektjeink, mind tervezésben, mind a munka egyes fázisaiban. Nagy segítséget nyújt az a pár automatizációs lépés amit eddig bevezettünk, fogunk majd még többet is használni!”

Ványi Rajmond
tulajdonos, Superior Pentest

“Cégvezetőként heti 5-10 órát spórolnak meg nekem a bevezetett rendszerek. Kevesebb az adminisztráció és egyszerűbben tudok delegálni. Egy csomó feladatot már nem én végzek, emiatt lekerült rólam az »ezt is nekem kell megcsinálni« kognitív teher.” 

Scherzer Marcell
tulajdonos, Blue Marketing

“Átláthatóbb lett a cégem, könnyebben tudom követni a napi történéseket. Csökkent a felesleges adminisztráció, kevesebb a hibalehetőség. Rugalmas felépítésű a rendszer, így mindenki testre tudta szabni magának!”

Kocsis Csaba
tulajdonos, Avadoo Design Studio

“Részletes, világos és cégreszabott forgatókönyvet kaptunk a cégműködés digitalizálására és a papírmentes irodára való átállásra. Mindezt gyorsan, a határidőket betartva, az előzetes elvárásoknak maximálisan megfelelve.”

Farkasné Kun Györgyi
tulajdonos, Top Full Clean

“A fejlesztés összesen havi 10-20 munkaórát spórol meg nekünk. Nemcsak olcsóbb lett így a működésünk, hanem egyúttal a hibázás lehetősége is lecsökkent, ráadásul több idő jut a kreatív tevékenységekre.”

Szabó Szilveszter
tulajdonos, Lasemedia

“A KNK PR egy reklámügynökség, sok ügyféllel, rengeteg projekttel, több kreatív területtel, sok “művész” kollégával. A rendszer elhozta nekünk a biztonságot. A projektjeink adminisztrálása egyértelmű, az időfelhasználásunk hatékonyabb, és ráadásul még spóroltunk is vele.”

Knapcsek Katalin
tulajdonos, KNK PR & Média