Gyakorlati tanácsok KKV digitalizációra / podcast meghívás

És ti már csináljátok?!

A digitalizáció egy KKV életeben kicsit olyan, mint a tinik körében a szex. Mindenki beszél róla, mindenki egyetért, hogy ez egy jó dolog, de valójában kevesen csinálják.

Ebben az adásban, egy teljesen átlagos magyar KKV számára is érthető módon beszélek a témáról. Az adás célja, hogy támpontot kapj ahhoz, hogy mi lehet a te céged számára a nagyon is kézzelfogható következő lépés, mellyel költséghatékonyabb működést vagy átláthatóbb cégműködést tudsz elérni. Végső soron arról beszélek, hogyan tudod a saját életed megkönnyíteni cégvezetőként a digitalizáció által.

Manapság már egyáltalán nem igaz, hogy ez a téma a nagyobb cégek privilégiuma lenne. A példákat, amiket az adásban hozok, már egy fejlődős stádiumú cég is simán meg tud valósítani, még csak ki sem kell fordulnotok önmagatokból közben 🙂

Kedvcsináló az adáshoz

  • Miért nem cél, hanem eszköz a digitalizáció és mi az a terület, ahol ha eddig automatizáltál, azonnal gondold újra?
  • Digitalizációról egyáltalán nem a robotokra kell gondolni. Hogyan kezdd el a cégednél piciben pl. a digitális feladatvezetéssel?
  • Big data és mindenféle adatelemző mágia helyett: melyek azok az adatok, melyeket már tuti te is gyűjtesz és csak pár kimutatásra lenne szükséged ahhoz, hogy egy csomó pénzt megtakaríts?
  • Melyek azok a digitális eszközök, melyek után már jó eséllyel fizetsz, mégsem használod ki valószínűleg, még a tizedüket sem?

Hallgasd meg a podcast-et most vagy mentsd el későbbre magadnak: